Hjemmelaget naturlig syltetøy

For å virkelig få frem bærenes smak, så vil jeg anbefale deg å lage syltetøyet selv. Ikke bare smaker det bedre, men du kan unngå alt sukkeret i ferdigkjøpte varianter. Her er min favoritt.

Ingredienser:

  • 1-2 ulike typer frosne bær
  • Honning/Agave sirup
  • Rent vaniljepulver/frø
  • Sitronsaft

Slik gjør du:

– Hell de frosne bærene over i en gryte, sett på lav varme.
– Tilsett 3ss honning/agave sirup, 1ts vaniljepulver og 1,5 ts sitron.
– Kok på lav varme I 5 min og avkjøl.
– I kjøleskap vil syltetøyet holde i et par dager, så her er det bare å spise det.

Tips: Spises på varme scones med mager kesam etter en deilig treningsøkt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *