Testet Crossfit for NRK

Hvis kroppen ikke er klar for det, og man ikke har gjort en tilstrekkelig god nok oppvarming, så kan det hende at sener og ledd ikke tåler belastningen, sier Tessa Sørensen

NRK ønsket at jeg skulle være med på en treningsøkt på Crossfit Oslo, for å teste hvordan økten var og uttale meg rundt skaderisiko. Etter å ha gjennomført økten og pratet med noen av kundene satt jeg igjen med en klar formening om at man må passe på. Kombinasjonen av høy intensitet, konkurranse og kort treningserfaring hos kunder kan gi høy skaderisiko. Det er lett å bli revet med og ta i for mye. For hele artikkelen og videorepotasjen, klikk her

Alle aktiviteter som kan bidra til at enda flere kommer igang med noe de synes er gøy er positivt. Men som de siste månedenes oppslag rundt Rabdomyolyse har vist, så er det viktig å vite sine begrensninger og gi kroppen tilstrekkelig hvile. Uten mat, hvile og drikke duger heltene ikke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *