Må jeg stramme rumpa for å få effekt?

Er det tungt nok strammer den seg selv. Det er et uttrykk ofte brukt for å fokusere på den muskelgruppen som er viktig å engasjere for å klare å få stor nok kraft.

 

Det kan fort bli mange ting å huske på når man trener. Når du først har kommet igang vil du jo gjerne få maksimal effekt ut av den tiden som nedlegges. Jeg synes det er på sin plass å tenke gjennom om det virkelig er så farlig å ikke klare å huske på alle de «små» tingene. Det er hvertfall ikke slik at effekten uteblir hvis ikke du tenker helt optimalt eller gjør alt helt perfekt. Når det gjelder vår sterkeste muskel, så er den såpass smart at den blir med å «dra lasset» når den behøves, og ikke et minutt før. Lyst til å lese hele artikkelen på KK.no, kan du klikke her

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *