Så mye burde du drikke etter trening

Er ditt store mål neste løpssesong å klare sentrumsløpet på 60 minutter, bruker du raskt 70 minutter hvis du har fått i deg for lite væske.

For å prestere burde du holde en jevnest mulig væskebalanse gjennom hele dagen. En aktiv livsstil krever et noe høyere inntak av væske, spesielt hvis du skal gi deg selv muligheten til å gjøre ditt beste. Men det er ikke noe hokus pokus:

  1. Drikk jevnlig gjennom dagen
  2. Velg vann som tørstedrikke
  3. Ha det lett tilgjengelig

Synes du det er vanskelig å huske kan du ha en drikkeflaske med deg, eller en kopp stående klar ved siden av deg på jobb. Drikker du mye kaffe (vanndrivende) kan du balaanse det ut ved å drikke et lite glass vann for hver kopp. For hele artikkelen klikk her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *