Få maksimalt ut av dine PT-timer

– Treneren skal være din støttespiller mot bedre treningsform, du må derfor tørre å sette krav og stille spørsmål. Ved å ha en åpen dialog vil du få mulighet til å lære alle de verktøyene du trenger for å fortsette fremgangen etter perioden med trener.

Når jeg begynner å jobbe med en ny kunde er det å «stake ut» hvilken retningen vi skal i det første vi setter igang med. Vi begynner med å lage en prioriteringsliste rundt ønsker for trening, kosthold og hvordan hverdagen skal forholde seg. Sette målsetninger som motiverer på gode og mindre gode dager, men samtidig er realistiske nok til at de er mulig å gjennomføre. Finner ut hvordan status er nå, så treningsplanene blir individualisert. Gjennom å lære hverandre å kjenne, får jeg innblikk i hvilke «triggere» som faktisk hjelper kunden i å fokusere på de riktige tingene. Og dermed kan gi mestring, kunnskap og gode opplevelser til kunden.

For at du skal få mest mulig ut av dine PT-timer har jeg satt opp 6 enkle spørsmål som du kan stille deg selv. Les de og hele artikkel på KK.no eller klikk her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *