Mine treningsreiser i 2016 – bli med på tur

I 2016 reiser jeg på tur med Jomfrureiser, har du lyst til å bli med på en aktiv ferieuke?

Jeg er veldig glad i sol, liker å oppleve nye ting og elsker å lære bort det jeg kan om helse, trening og kosthold. Og da er det lite som er bedre enn å få med seg en samarbeidspartner som er profesjonell på å skape gode reiser. Sammen med Jomfrureiser skal jeg arrangere en aktiv ferieuke med treningstips, masse inspirasjon, perspirasjon og glede!

Reise 1: Spania, Fuerteventura, dato: 06.-13.februar 2016. For mer info, klikk her

  • Inkludert:Flyreise t/r, bagasje + håndbagasje, skatter og avgifter, transfer til og fra hotell, 7 netter i delt suite eller junior suite, all inclusive (alt av mat og drikke), 2 treningsøkter per dag med Tessa samt hennes motivasjons foredrag og en felles sykkeltur på øya og ditt eget treningsutstyr med hjem. Sosialt fellesskap og mye moro!
  • Pris: Kr 12 950,-     Tillegg for enkeltrom: Kr 1 200,-
  • Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort 4* har lekkert hotell med stor basseng, rett ved havet, deilig strand og store utearealer i nabolaget. All inclusive i pakken med alt av mat og drikke under hele oppholdet.Vi har alltid fokus på fellesskap og mestring samt velger oss ett supert hotell med luksuspreg til fornuftig pris. Sjekk ut hotellet her

Reise 2: Kroatia, Dubrovnik, dato 28.mai – 4.juni 2016. For mer info, klikk her

  • Inkludert i reisen: Flyreise direkte Oslo – Dubrovnik t/r, skatter og avgifter, transfer fra og til flyplassen i Kroatia, 7 netter på 5* hotell Radisson Blu, frokost buffet daglig, 3 middager, 2 treninger med Tessa daglig, foredrag og inspirasjon med instruktør Tessa Sørensen.
  • Pris: Kr 13 600,-   Enkeltrom tillegg: kr 4 200,-
  • Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens 5* ønsker deg velkommen til vårt utsøkte strandhotell hvor tema for uken er målrettet, morsom og variert trening med Tessa Sørensen. Det blir felles trening to ganger om dagen samt felles måltider ++ Hotellet er plassert 15 minutter utenfor Dubrovnik by  og skuer utover det glitrende Adriaterhavet og tilbyr 201 rom og suiter samt spektaktulært havutsikt. Sjekk ut hotellet her. De fem-stjerners rommene fungerer som en ideell base for en sporty ferie med ett enormt sport og velvære senter. På hotellet får du også tilgang til områdets største spa avdeling som kan være godt for musklene etter treningsøktene. Gled deg til fellskap, aktivitet og glede denne uken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *