Tren smart, effektivt og målrettet

Foto: Bjørnar Øvrebø/Tren Smart

Sammen med Eline Hvamstad, journalist og redaktør i Hegnar har jeg laget en treningsbok som skal motivere, effektivisere og gjøre treningen mer målrettet enten du er i startgropen, vil avansere styrketrening eller bli bedre og raskere til å løpe. «Tren Smart» handler om å gi deg verktøyene for å tilpasse treningen til din hverdag. 

Som mange andre har både Eline og jeg en travel hverdag. Vi vet hvor vanskelig det kan være å sette av tid til trening. Og det er nettopp dette vi har lagt opp til med denne boken. Vi laget en artikkel i Hegnar Sprek om samarbeidet vårt, les mer her.

Kjenner du noen som boken passer for, eller du fikk lyst på den selv så kan den bestilles her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *