Om meg

J3648x2736-11628

Kontakte meg:

Mail: tessa@tessasorensen.no

Blogg: http://tessasorensen.playblogg.no 

Offisiell facebookside: trenertessa 

Instagram: tessasorensen 

YouTube: Tessa Sørensen

Min treningsfilosofi handler om å se hele deg. Oppgaven min er å skape treningsopplevelser som gir deg lyst til å være aktiv og leve sunt – og som bidrar til at du har det bra. Mye handler om å finne en god balanse mellom familie, venner, jobb, trening, kosthold og annet som er viktig for deg. Som pedagog og personlig trener kan jeg gi deg tro på at du kan nå målene du setter deg, kunnskapen du trenger får det til og lysten til å gjennomføre.

Slik endte jeg opp som trener: Som 15-åring begynte jeg som håndballtrener for et ungt jentelag. Jeg drømte om et liv som trener på heltid. Jeg ville være noe annet enn de skrikende, sjefete og udemokratiske trenerne jeg traff i perioder av håndballkarrieren min. Jeg ville bli en støttende, engasjerende og morsom trener. Først jobbet jeg som trener hos NIMI på Ullevaal Stadion. Senere kombinerte jeg lærerutdanningen med studier i personlig trener ved Norges Idrettshøyskole. Jeg har aldri sett meg tilbake. Treneryrket har gitt meg mulighet til å komme tett på herlige mennesker og til å hjelpe dem med å finne sin måte å leve aktivt på.

 


Erfaring:

Grunder og personlig trener                                                  2011-2015
DRIV Trening

Grunder og partner                                                                   2011-2013
Catslide

Personlig trener                                                                         2007-2011
Mykje Meir

Personlig Trener, treningsveileder, salinstruktør              2003-2007
Nimi, avd Ullevaal Stadion


Utdanning:

Høgskolen i Oslo                                                                       2005-2009
Allmennlærer (1-10 klasse). Pedagogisk utdannelse med spesialisering innen kroppsøving, norsk og naturfag.

NIH, fitness deltid                                                                     2006-2007
Grunnkurs, treningsveileder og personlig trener.

Wang Toppidrett, Oslo                                                             2000-2002
Håndballinjen, som første årskull uteksaminert.


Kurs:

 • Motiverende Intervju, HioA, Norge
 • Athletic Performance, Mentorship Phase 1, Norge
 • Poliquin PICP level 1, Sverige
 • FMS Kurs, Functional Movement Screening, Human Motion, Sverige
 • Low back pain – disorders, seminar, Ph D Stuart Mcgill, Sverige
 • Løpsanalyse Fustra, Sverige
 • Kettlebells Girevoy sport Instruktør sertifisering nivå 1, Optimal Prestasjon, Norge
 • Øvre ekstremiteter, Optimal Prestasjon, Norge
 • Mammamage, Katarina Woxnerud, Norge
 • Catslide Mastertrainer, Norge
 • Krønsj spesialistkurs salinstruktør, Norge
 • NIMI spesialistkurs Spinninginstruktør, Norge
 • NIMI spesialistkurs BOSU, Norge
 • Gym Jones level 1, England

Jeg har vært meget fornøyd med det skreddersydde opplegget Tessa har gitt meg. Hun tok utgangspunkt i mine ryggproblemer og laget et opplegg som raskt ga resultater.  I tillegg til ukentlige treninger over to år, fikk jeg et øvelsesprogram for egentrening.  Det som i utgangspunktet var noe jeg «måtte gjøre» ble lystbetont og har bedret livskvaliteten min vesentlig.  Tessa ga meg også motivasjon til å delta i sykkelritt og langløp på ski i tillegg til å få meg med på en etappe i Holmenkollstafetten.  Det var helt utenkelig for meg for få år siden.  Jeg har fått et bedre liv, betydelig mer pågansgsmot, mer stabilt og bedre humør, og forstår ikke hvorfor jeg begynte å trene systematisk tidligere.  Det har innvirkning på alle deler av livet mitt.
kunde, Morten Martinsen
Jeg har hatt gleden av å jobbe med Tessa i 6 år innen trening, noe jeg har satt stor pris på. Hun er profesjonell og utrolig kompetanserik i tillegg til at hun er nysgjerrig, opptatt av ny kunnskap og dedikert til jobben hun gjør. For meg har det vært viktig at Tessa er engasjert og opptatt av det unike i hvert menneske og enhver situasjon. Hun finner morsomme løsninger på utfordringer og er opptatt av det lekne i oss mennesker. Du kjeder deg ikke sammen med Tessa, men hun forventer også noe av deg slik at du også presterer bedre. Tessa gjør deg bedre.
Eier av Catslide, Christina Støle Therkildsen
Tessa er en fantastisk pådriver og treningsmotivator. Hun har en egen evne til å analysere hva mitt egentlige mål med treningen er og kartlegger ett personlig treningsopplegg deretter. Hun vet hva kroppen min trenger og hva som skal for at jeg skal nå mine mål. Jeg hadde aldri klart å komme dit jeg er nå uten Tessa
kunde, Tove Johannesen
Tessa er en utrolig inspirerende og kunnskapsrik trener som har fulgt meg tett i mange år. Med full jobb og tre barn har Tessa lært meg å bruke de ledige stundene jeg har på en optimal måte. Og med dette har treningsgleden og overskuddet kommet tilbake. Tessa har fått meg til å forstå hvordan optimal treningseffekt henger sammen med totalt press i hverdagen, søvn og kosthold. For meg er Tessa mye mer enn kun en PT som setter nye treningsmål. Hun er rett og slett en unik motiverende treningscoach som ser ”hele” kunden. Og får deg til å føle deg som en verdensmester hver trening.
kunde, Rannveig
Jeg fikk tips om Tessa fra en venninne som visste at jeg egentlig ikke hadde lyst til å begynne med styrketrening. Tessa «leste» meg fra første økt og tilpasset hver treningstime til mitt energinivå, humør og stressnivå på jobben. Det er nesten så hun hører på skrittene mine i trappen hvor hun skal legge lista.
kunde, Cecilie